Actueel

RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE 2018

Onze club mag ook dit jaar weer meedoen met de Rabobank Clubkas Campagne,
één van de fondsen waarmee Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden de lokale gemeenschap steunt er is maar liefst € 100.000, = beschikbaar

Leden van de bank bepalen de hoogte van de bijdrage die onze vereniging krijgt.

Door Rabobank leden te laten stemmen krijgt u inspraak op verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Zo vloeit de winst terug naar de lokale doelen die onze leden belangrijk vinden.

Hoe meer stemmen onze club ontvangt, hoe meer geld we krijgen.

Het beschikbare budget wordt namelijk naar rato van het aantal stemmen verdeeld.

Uw stem is dus heel belangrijk!

Wie kunnen er stemmen?
Leden van de bank ontvangen op 27 maart per post een unieke code waarmee ze tot 10 april kunnen stemmen via www.clubkascampagne.nl

Van dinsdag 27 maart t/m dinsdag 10 april brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal één stem op dezelfde vereniging mag worden uitgebracht.

Wij als bestuur vragen de leden om te stemmen op de Historische Ver. Spijk en Vogelswerf en de Stichting Eerbetoon geallieerde vliegers Lingewaal.

Zoveel te meer stemmen zoveel te meer geld we ontvangen bovenop het startkapitaal wat wordt verdeeld onder de aangesloten verenigingen.

Let op:

alleen leden van Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden mogen stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij lid worden. Alle klanten die uiterlijk op 1 maart 2018 lid zijn van onze bank ontvangen automatisch een stemcode om te kunnen stemmen. Het lidmaatschap aanvragen kan via www.rabobank.nl/leden.

Wat kunnen clubleden doen om te steunen?
Als clublid kun je in je eigen omgeving, familie, vrienden en kennissen informeren of zij lid zijn van Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden en vragen of zij op onze vereniging willen stemmen.

Meer informatie
Heb je vragen? Een overzicht van de meest gestelde vragen inclusief antwoorden vind je via de website www.clubkascampagne.nl/av/inschrijven

Met vriendelijk groet

Piet Gerssen

Interessante site

De Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed hebben de  site ‘wat was waar’  die was opgeheven overgenomen op hun site.
De Beeldbank informatie van de  Publicatie is vanaf 1 januari 2016  te zien op www.cultureelerfgoed.nl
Het betreft kaarten (kadastrale minuutplans) en allerlei informatie en fotomateriaal.
Leuk om te zien.
Klik bovenstaande Link aan en ga naar Beeldbank / toets Spijk Lingewaal in en verbaas je.